Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Φρικτό!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

ΑΥΤΟ, εννοώ.

***
Σχόλιο: Φρικτό, σαν κι εκείνη!

Δεν θα τής περάσει, όμως!

Η "δύναμή" της, μέχρι εκεί, ευτυχώς, μπορεί να φτάσει!

...γιατί, ακόμα και οι μέλλουσες γυναίκες, οι αρνούμενες να γεννούν μανάδες, δεν θα ''σκότωναν" έτσι αργά και βασανιστικά, το ίδιο το μωρό τους, το ίδιο το κορμί τους, την ίδια την ψυχή τους.

...Στα κακά όνειρα και σχέδια θα μείνει.

Η "ΔΥΝΑΜΗ" του ΚΑΛΟΥ σ' αυτόν τον κόσμο, που τόσο πολύ μισεί και φοβάται, δεν θα την αφήσει να το κάνει, θα "ξυπνήσει" εγκαίρως τις γυναίκες και θα θελήσουν οι ίδιες, να γεννούν μανούλες!

Μη φοβού, γυναίκες!
Τα παιδιά είναι η ίδια η ευτυχία και η συνέχεια της δικής σας ζωής και το ξέρετε, βαθιά - βαθιά, μέσα σας!

Λίγο να "σκάψετε", θα τον βρείτε, το δικό σας "θησαυρό" και τότε, μόνο το "ΦΩΣ" που τού αξίζει, θα τού δώσετε...!   

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Τα παγκόσμια δίκτυα εναλλακτικής ενημέρωσης απαιτούν να σταματήσει τώρα το LCΗ (CERN) γιατί προκαλεί μεγασεισμούς.

 Τα παγκόσμια δίκτυα εναλλακτικής ενημέρωσης απαιτούν να σταματήσει τώρα το LCΗ (CERN) γιατί προκαλεί μεγασεισμούς.



Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LCH) έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο και καθόλου ατύχημα όπως διαδίδουν μερικοί.


Ο LHC, που διευθύνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (CERN) στη Γενεύη, στα  γαλλο-ελβετικά σύνορα, είναι η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή μηχανή στον κόσμο και χρησιμοποιείται για να συγκρουστούν σωματίδια με ταχύτητα κοντά στην ταχύτητα του φωτός, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν περισσότερα για την φυσική, ενώ έχουν διαρρεύσει πληροφορίες ότι ο πραγματικός σκοπός είναι η έρευνα σχετικά με τα παράλληλα σύμπαντα.

Η επίσημη ανακοίνωση από το CERN για την διακοπή του LCH μιλάει για μια νυφίτσα που μάσησε ένα καλώδιο τροφοδοσίας 66-kilovolt του LCH, το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει.

Εδώ ξεκαρδιζόμαστε....

11 επίπεδα ασφαλείας...

130 φορές πιο καθαρό από ένα χειρουργείο...

1 δις ευρώ κόστισαν τα συστήματα ασφαλείας και εντοπισμού ακόμα και κόκων σκόνης...

Και πέρασε ΝΥΦΙΤΣΑ;;;

Στα συνωμοσιολογικά δίκτυα μιλάνε για ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο και έχει να κάνει με μια πολύ σημαντική παρατήρηση. Όλοι οι μεγασεισμοί (πάνω από 7,5) που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του Ειρηνικού, έγιναν τις μέρες που το LCH βρισκόταν στις μέγιστες τιμές του... Τυχαίο;

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

"ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ..."

"ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ..."

πηγή

Μήνυση κατά της Κυβέρνησης

Μήνυση κατά της Κυβέρνησης (ΠΗΓΗ)


βουλη
Μηνυτήρια Αναφορά, Αίτηση, Καταγγελία με κύριο θέμα “Δεν εξουσιοδοτώ την Ολομέλεια της Βουλής, τον Νυν Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο να ενεργήσουν για λογαριασμό του Ελληνικού Λαού”
ΑΠΟ: ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ…………………….
ΤΗΛ.: …………………….
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΠΡΟΣ: Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 Προς την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, προς τον Νυν Πρωθυπουργό και προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καταγγέλλω ότι δεν τους εξουσιοδοτώ σαν Ελληνίδα πολίτης (που είμαι κυρίαρχος λαός) βλ. Άρθρο 1 παρ.2 Συντάγματος: Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Παρ.5: Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. Άρθρο 4: 1) Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ίσοι ενώπιων του Νόμου. Εφ’ όσον είναι ίσοι ενώπιον του νόμου, φέρουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Εδώ οι υποχρεώσεις είναι μόνο για τον Ελληνικό λαό, που επωμίζεται τα βάρη από ένα επαχθές επονείδιστο χρέος, και όχι για το Ελληνικό κοινοβούλιο που και αυτοί είναι Έλληνες, εκτός και αν δεν είναι.
Επίσης, αφού οι εξουσίες πηγάζουν από τον Ελληνικό λαό, που είναι κυρίαρχος, η εξουσία είναι δική μας και όχι δική τους, που την έχουν καταχραστεί παρανόμως. Κατάχρηση εξουσίας γίνεται μόνο όταν υπάρχει κατάλυση Συντάγματος και Δημοκρατίας και επικρατεί Δικτατορία. Στην προκειμένη έχουμε και τα δύο, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.
Τους κατηγορώ για εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, από την στιγμή που δεν πράξανε αυτά για τα οποία τους εξουσιοδότησε ο Ελληνικός λαός.
Επίσης, τους κατηγορώ για εγκλήματα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για ξεπουλημό της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας μου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (αρ. 357 Π.Κ., πρόκληση σκανδάλου (αρ. 353 Π.Κ.), συκοφαντική δυσφήμιση (αρ. 363 Π.Κ.), κλοπές και υπεξαίρεση (αρ. 377 Π.Κ.), χρεωκοπία (αρ. 398 Π.Κ.), μείωση εκτάσεων (αρ. 456 Π.Κ.).
Επίσης, τους κατηγορώ ότι χωρίς πόλεμο έχουν παραδώσει την χώρα μας στους δυνάστες, χωρίς να ρωτησούν τον Ελληνικό λαό, από τον οποίο πληρώνονται για να διατηρούν την ευημερία της χώρας μας. Αυτοί, όχι δεν διατηρούν την ευημερία στη χώρα μας αλλά την έχουν μετατρέψει σε χώρα γενοκτονίας των πολιτών. Τους θεωρώ υπεύθυνους για τις χιλιάδες αυτοκτονίες πολιτών, ανήμπορων να μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις.
Τους κατηγορώ το σύστημα υγείας που το έχουν διαλύσει.
Τους κατηγορώ για την ανεργία που έχουν δημιουργήσει στη χώρα μας, για την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού στο θέμα του δημοψηφίσματος, που το όχι των Ελλήνων το μετατρέψανε σε ναι.
Τους κατηγορώ για την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, που ενώ του υποσχέθηκαν ανάπτυξη, κράτος πρόνοιας, υποσχέθηκαν αύξηση σε χαμηλοσυνταξιούχους, υποσχέθηκαν εθνική σύνταξη, υποσχέθηκαν θα ‘σχιζαν τα μνημόνια και αντ’ αυτού προχώρησαν στο 3ο και 4ο μνημόνιο, φτωχοποίησαν τον Ελληνικό λαό, τον εξαθλίωσαν μείωσαν τις συντάξεις, καταντήσανε τον συνταξιούχο να ψάχνει στους κάδους για τροφή, και να μην μπορούν ούτε τα φάρμακά τους να παίρνουν, ενώ τόσα χρόνια πλήρωναν από τον κόπο τους για να έχουν αξιοπρεπή γηρατειά.
Επίσης, τους κατηγορώ για την ανεργία που έχουν δημιουργήσει σε οικογένειες, ενώ στο Σύνταγμα αναφέρεται ότι η οικογένεια είναι το θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους και αντ’ αυτού έχουν διαλύσει οικογένειες λόγω οικονομικής δυσχέρειας. Κάποιοι αναγκάστηκαν να τις αφήσουν, να φύγουν εξωτερικό για εργασία, κάποιοι αρρώστησαν από στεναχώρια, κάποια παιδιά οικογενειών λιποθυμάνε στα σχολεία από ασιτία, κάποια σπίτια ούτε τις βασικές προϋποθέσεις επιβίωσης δεν έχουν, όπως ΔΕΗ, νερό.
Για όλα αυτά και άλλα τόσα εγκλήματα, που έχουν διαπράξει στον Ελληνικό λαό τους κατηγορώ, και δηλώνω ενυπόγραφα ότι ούτε τους έδωσα ποτέ εξουσιοδότηση για να διαπράξουν αυτά τα εγκλήματα, ούτε πρόκειται να τους δώσω ποτέ την εξουσιοδότηση μου να συνεχίσουν να πράττουν αυτά που πράττουν.
Απαιτώ από την δικαιοσύνη να πράξει κατά συνείδηση και τηρώντας τον όρκο που έδωσαν πριν την εκπροσωπήσουν και να εκδικάσουν τις καταγγελίες/μηνύσεις που έχουν καταθέσει Έλληνες πολίτες εναντίον τους, και να λάβουν υπ’ όψιν ότι αφού όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου, να τους καταδικάσουν για όλα αυτά τα εγκλήματα και για το Μεγαλύτερο των εγκλημάτων: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΕΑΝ η δικαιοσύνη δεν τηρείται σε αυτούς δεν πρέπει να τηρείται σε κανέναν Έλληνα πολίτη. Διότι η Δικαιοσύνη μία είναι. Δεν έχουμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τους πολίτες και άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για αυτούς, που οι πολίτες τους εξουσιοδότησαν για να πράξουν για το συμφέρον του Ελληνικού λαού και του Έθνους.
αννα
ΣΧΕΤΙΚΑ
Αίτημα – ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΗΛΩΣΗ προς Πρόεδρο της Δημοκρατίας,Πρόεδρο της Κυβέρνησης, Υπουργούς, Βουλευτές, Δημοσίους φορείς κλπ. Κοινοποίηση: Σε όλες τις πρεσβείες, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. Κλπ.
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, παραλήπτες της παρούσας επιστολής – δήλωσης σε κάθε επόμενη αναφορά που έχει να κάνει με δηλώσεις, αναφορές και αποφάσεις στο όνομα του ελληνικού λαού και των Ελλήνων και εφ΄ όσον δεν έχει την σύμφωνη γνώμη μου, να με εξαιρείτε. υπογράψτε εδώ (το like στο facebook δεν προσμετρά)
Μηνύσεις, Αναφορές, Εξώδικα και Αγωγές κατά Πρόεδρων της Δημοκρατίας, Βουλευτών, Πρωθυπουργών, Υπουργών κλπ

Η Έξοδος των Ερπετοειδών από την Κούφια Γη

Η Έξοδος των Ερπετοειδών από την Κούφια Γη (ΠΗΓΗ)


Κούφια Γη
Το πολικό άνοιγμα στο βόρειο πόλο
Υπάρχει ένας τεράστιος δίαυλος επικοινωνίας του επιχθονίου και υποχθονίου κόσμου, εγγύς του Βορείου Πόλου, από όπου ανήρχοντο και συνεχίζουν να ανέρχονται εις τον κόσμο μας υποχθόνια όντα, μεταξύ των οποίων και ο λαός των Κιμμερίων. Το όνομα «Κιμμέριοι», κατά τον Ησύχιο, προέρχεται από το κάμμερος ή κέμμερος= αχλύς, ομίχλη ή αλλιώς «νεφελώδεις» που σχετίζεται με τους σατανικού «νεφελίμ» της Παλαιάς Διαθήκης, αλλά και με το «Νεφελχάϊμ» την ονομασία του σκοτεινού, υποχθόνιου κόσμου των νεκρών εις την Σκανδιναβική μυθολογία.
Ο υποχθόνιος κόσμος του Άδη έχει διάφορες εισόδους εις την επιφάνεια της χθονός, οι Κιμμέριοι ευρίσκοντο εις κάποια υποχθόνια πύλη του Βορείου ωκεανού. Οι Μακρόβιοι , που είναι ο μυστηριώδης λαός των Υπερβορείων, εις τον οποίο πήγαινε συχνά ο Θεός Απόλλων και δια τούτο έχει και την προσωνυμία Υπερβόρειος, οι οποίοι ζούσαν επί χιλιάδες έτη, με συνεχή νεότητα και απόλυτη ευδαιμονία,
θεωρείται υπεράνθρωπος και μακάριος λαός, δεν είναι χθόνιος αλλά ουράνιος και το όνομα τους σημαίνει: Υπέρ- βόρειοι =οι πάνω από τον Βορρά. Προφανώς , εγγύς του Βορείου Πόλου υπάρχει μία θετική χωροχρονική πύλη, από την οποία μόνο οι επιλεγμένοι και μυημένοι δύνανται να ανέλθουν εις τον αστρικό ή ίσως και εξωδιαστατικό κόσμο των Υπερβορείων.
Εγγύς λοιπόν του Βορείου Πόλου υπάρχει και άλλη μία αρνητική, ενεργειακή ή γεωφυσική πύλη, η οποία οδηγεί εις τον σκοτεινό υποχθόνιο κόσμο και εις αυτή κατοικούσαν οι υποχθόνιοι Κιμμέριοι.
Η πλησίον του Βορείου ωκεανού απέραντη περιοχή της Σκυθίας, δηλαδή η σημερινή Ρωσία, από τον Αρκτικό ωκεανό έως τον Καύκασο και τον Εύξεινο Πόντο ήταν και είναι ο πλέον πρόσφορος τόπος δια την έξοδο υποχθόνιων όντων από την υποχθόνια πύλη του Βορείου Πόλου.
Οι Κιμμέριοι προήλθαν εξ υποχθονίων ερπετοειδών όντων, τα οποία εξήλθαν εις την Σκυθία από τις βόρειες υποχθόνιες πύλες. Πώς; Ο Ηρακλής όταν κατέληξε εις την Σκυθική περιοχή της Υλαίας, εις την σημερινή Νότιο Ουκρανία συνάντησε εις ένα σπήλαιο ένα αλλόκοτο ον την Έχιδνα, «κάποια μισοπάρθενο, διφυή έχιδνα, της οποίας το σώμα άνω των γλουτών ήταν γυναικός, και από κάτω όφεως»
Η Έχιδνα τον υποχρέωσε να συνευρεθεί μαζί της , και από την αλλόκοτη αυτή ένωση εγεννήθησαν τρείς υιοί, ο Αγάθυρσος, ο Γελωνός και ο Σκύθης, οι έγιναν οι γενάρχες των ομωνύμων λαών. Η ανωτέρω διφυής έχιδνα πιθανόν αναπαριστά την υπέρτατη χθόνια θεότητα των Κιμμερίων λαών. Οι ερπετοειδείς αυτοί Κιμμέριοι αναμίχθηκαν με βάρβαρες ανθρώπινες φυλές της περιοχής και ούτως προέκυψαν μικτές ανθρωοποερπετικές φυλές. Κατά την ιστορική πλέον εποχή, οι Κιμμέριοι αρχικώς κατοικούσαν εις την σημερινή νότιο Ουκρανία, ακριβώς δηλαδή εις την περιοχή του αλλόκοτου αυτού όντος, το οποίο και ελάτρευαν.
Αυτές οι διφυείς ερπετοειδείς φυλές που συμβολίζονται με την έχιδνα που συνάντησε ο Ηρακλής αναμίχθηκαν περαιτέρω με ανθρώπινες φυλές που συμβολίζονται με τον Ηρακλή, με βία ή τεχνάσματα όπως υποδηλώνει η ανωτέρω διήγησης και ούτως προέκυψαν οι νέες Σκυθικές φυλές.
Οι νέες αυτές φυλές ήσαν ως επί της πλείστον ανθρωποφαινότυπες, αλλά όμως ως προς την καταγωγή κατά μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό υποχθόνιες και δρακογόνες.
Η μίξις αυτή μεταξύ ανθρώπων και δρακοειδών-ερπετοειδών έγινε πιθανόν με διαφόρους τρόπους: Αρχικώς τα υποχθόνια δρακοειδή όντα με κάποια γενετικά πειράματα μίξεως ανθρωπίνου και δρακόντειου-ερπετικού γενετικού υλικού εδημιούργησαν μικτά ανθρωποερπετικά όντα, τα οποία εις την συνέχεια ανεμίχθησαν με απευθείας συνουσία με ανθρώπινα όντα, δια να προκύψουν πλεόν οι ανθρωποφαινότυπες-δρακογόνες φυλές.
Οι ανωτέρω επιμιξίες έγιναν κυρίως με τα ηγεμονικά γένη των βαρβάρων ανθρωπίνων φυλών και ούτως προέκυψαν οι δρακόντειοι βασιλικοί και αριστοκρατικοί οίκοι, λατρευόμενοι ως υιοί των «θεών» δρακόντων και επιβάλλοντες ανθρωποθυσίες προς τιμή τους, εις τους ηλιθίους βαρβαρικούς όχλους. Ούτως, μερικά ολιγάριθμα δρακόντεια γένη εξουσίαζαν πολυαρίθμους λαούς και απέραντες εκτάσεις της Σκυθίας.
Τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται και από τις αρχαίες αναφορές δια τον μυστηριώδη λαό των Σαυροματών. Το όνομα Σαυρο-μάτες σημαίνει οι έχοντες μάτια σαύρας, δηλαδή μάτια όχι με στρογγυλή κόρη όπως οι άνθρωποι , αλλά με κάθετη κόρη όπως οι σαύρες, οι όφεις και γενικώς τα ερπετά. Κατά τον Ηρόδοτο (Δ.21) οι Σαυρομάτες κατοικούσαν ανατολικώς του Τανάϊδος ποταμού (σημερινού Ντόν), δηλαδή εις την σημερινή Ν.Α. Ρωσία, μεταξύ Καυκάσου, Κασπίας και Ευξείνου Πόντου, και έφτιαχναν τους θώρακές τους από οπλές ίππων, ώστε έμοιαζαν με δέρμα δράκοντος.
Ένας άλλος αλλόκοτος λαός της Σκυθίας ήσαν οι Νευροί, οι οποίοι κατοικούσαν αρχικώς εις την βορειοδυτική Ουκρανία και εν συνεχεία μετανάστευσαν εις την Κ.Α. Ρωσία. Αυτοί κατά τον Ηρόδοτο (Δ.105, Εκδόσεις Πάπυρος), εθεωρούντο μάγοι, διότι καθώς έλεγαν οι Σκύθες και οι Έλληνες άποικοι: «Μία φορά το έτος, έκαστος των Νευρών γίνεται λύκος δια ολίγες ημέρες και πάλι επιστρέφει εις την προηγουμένη του κατάσταση».
Εκτός από την εγγύτητα της Σκυθίας προς τον βόρειο ωκεανό, ένας άλλος δρόμος διελεύσεως των υποχθονίων όντων, ήσαν και οι υποχθόνιες πύλες της περιοχής του Καυκάσου, όπου κατά πολλές αρχαίες και μεσαιωνικές, αναφορές ο Μέγας Αλέξανδρος εφυλάκισε τα ανερχόμενα υποχθόνια όντα. Τούτο υποδηλώνουν και οι περί της Αργοναυτικής εκστρατείας μύθοι, εις τους οποίους μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι, εις την Κολχίδα του Καυκάσου ή άλλως ονομαζόμενη κυτηϊδα αία=κοίλη γή, οι Αργοναύτες αντιμετώπισαν τους δρακογενείς εκ της χθονός αναφυόμενους σπαρτούς και τον φοβερό φύλακα δράκοντα του χρυσόμαλλου δέρατος.
Η χερσόνησος της Κριμαίας ήταν, όχι τυχαία, το κέντρο του ισχυρότατου κράτους των Κιμμερίων, λόγω της μεγάλης γεωπολιτικής σημασίας της, επιχθόνιου, υποχθονίου, αλλά ίσως ακόμη και ουράνιας, αν συσχετισθεί η Ταυρική χερσόνησος με τον αστερισμό του Ταύρου.
Κατά τον Ηρόδοτο (Δ.12): «Φαίνεται δέ ότι, οι Κιμμέριοι διαφεύγοντες από τους Σκύθες εις την Ασία, αποίκισαν την χερσόνησο, εις την οποία τώρα έχει ιδρυθεί η Ελληνική πόλις Σινώπη. Είναι δέ φανερό και ότι, οι Σκύθες καταδιώξαντες αυτούς, έσφαλαν ως προς τη οδό και εισέβαλαν εις την Μηδική γή. Διότι, οι μέν Κιμμέριοι έφευγαν πάντα παρά την θάλασσα, οι δέ Σκύθες έχοντες εις τα δεξιά τον Καύκασο, τους εδίωκαν, μέχρι που εισέβαλαν εις την Μηδική γή, τραπέντες προς την μεσόγεια οδό».

Ερπετοειδή!


Ερπετοειδή!

Yg. Βρήκα την σελίδα, για να διαβάσω και άρθρα.

Αν δεν σκιαζόσαστε... πάτε! ΕΔΩ!

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ - ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ 27-07-2016 - ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΜΕΤΆ ΤΙΣ 8;

ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ - ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ 27-07-2016 

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλ 2016
ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ !
Σήμερα Τετάρτη στις 13:30 περίπου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κος, Αγανικόλας Παράσχος, κατέθεσε στην εισαγγελία Καβάλας, μηνυτήρια αναφορά – καταγγελία, κατά των προσώπων που διατέλεσαν πρωθυπουργοί Ελλάδος από το 2008, έως και σήμερα, κατά των υπουργών οικονομικών από το 2008, έως και σήμερα, κατά των προέδρων και διευθυνόντων συμβούλων των τραπεζών, κατά παντός αποκαλυφθησομένου από την διαταχθησομένη ανάκριση υπευθύνου ή καθ’ οιονδήποτε τρόπον και υφ’ οιονδήποτε ιδιότητα συμμετάσχοντος και κατά, προς όσους γνωρίζουν την τέλεση της απάτης – κακουργήματος και δεν πράττουν τα όσα ορίζει το άρθρο 232 του Ποινικού Κώδικα.

***

Στις 8 και μετά το βράδυ Ζωντανά απο το Δημαρχείο Καβάλας θα δεις την……..

0361ca7f89cd48a1969f6b99fc494db6

…Αντίσταση Τώρα να ενημερωνει στους παρευρισκόμενους του δημοτικού συμβουλίου ότι ..

η συνυπογράφουν την μήνυση κατά παντως υπευθύνου για την μεγαλύτερη απατη όλων των εποχών ..

η θα βρεθούν και οι ίδιοι κατηγορούμενοι μέσα στην μήνυση βάση του άρθρου 232 του ποινικού κώδικα ο οποίος γράφει!

Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 232
Παρασιώπηση εγκλημάτων
1. Όποιος ενώ έμαθε με τρόπο αξιόπιστο ότι μελετάται κακούργημα ή ότι άρχισε ήδη η εκτέλεσή του, και σε χρόνο τέτοιον ώστε να μπορεί ακόμη να προληφθεί η τέλεση ή το αποτέλεσμά του παραλείπει να το αναγγείλει εγκαίρως στην αρχή τιμωρείται, αν το κακούργημα τελέστηκε ή έγινε απόπειρά του, με φυλάκιση μέχρι τριών ετών, ανεξάρτητα αν ο δράστης τιμωρηθεί.
2. Η παράλειψη αυτή μένει ατιμώρητη αν η αναγγελία στην αρχή θα αφορούσε πρόσωπο οικείο εκείνου που την παρέλειψε.
Η μήνυση που αναφερομαστε ειναι η μήνυση που κατέθεσε σήμερα ο Παράσχος Αγανικολας και σας παρουσιάσαμε το θέμα εδω
Το λινκ να το παρακολουθήσετε το συμβούλιο ζωντανά είναι αυτό
http://www.kavala.gov.gr/web/guest/home
Υ.Γ Να αναμενετε συνεχεια …
 ΠΗΓΗ

  ***

Υγ. Έκλεψα κι αυτό, να υπάρχει, γιατί έμεινα με απορίες και ελπίδες...

Κατοχικά Νέα 29 Ιουλίου 2016 @ 00:00

Οι νομικες διαδικασιες δεν ειναι σαν να λεμε θα κανω ενα στιφαδο , οταν βλεπεις οτι αυτο που θες να πετυχεις καταφεραν να το καλυψουν η να εχουν την δυναμη να το θαψουν εξελισεσαι προς τον ιδιο αγωνα και σκοπο και χτυπας εκει που πρεπει με το οπλο που πρεπει ωστε να κερδισεις και οχι να δινεις ελπιδα για να μαζεψεις πιστους οπως κανουν πολλοι αλλοι «αγωνιστες» σημερα!

 

Τί συμβαίνει, εδώ;

Τί συμβαίνει, εδώ;

*
02:53Κοινωνία

Τα δάκρυα της Ισινμπάγιεβα μπροστά στον Πούτιν - ΒΙΝΤΕΟ


Τα δάκρυα της Ισινμπάγιεβα μπροστά στον Πούτιν - ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη καταχώρηση: 27/07/2016 - 20:05
Τελευταία δημοσίευση: 02:38Διεθνή
Τα δάκρυα της Ισινμπάγιεβα μπροστά στον Πούτιν - ΒΙΝΤΕΟ
Κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Κρεμλίνο μπροστά στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν η Ρωσίδα αθλήτρια του επί κοντώ και Ολυμπιονίκης, Γελένα Ισινμπάγιεβα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, με αφορμή τον αποκλεισμό Ρώσων αθλητών του Στίβου από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.
Ο Ρώσος Πρόεδρος είχε συνάντηση με αθλητές που θα αναχωρήσουν για το Ρίο ντε Τζανέιρο για να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
πηγή

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ???

Πρωτόγραφο: θα σου πω όταν τα δω!

Τώρα τα "κρατάω".

***

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ??? 1/3

   *


*


*

Κάρτες illuminati (Ερμηνεία) 1α και 1β


https://www.youtube.com/watch?v=fLkEitPTU2Y


Ο Steve Jackson προσπαθεί να αφυπνίσει την ανθρωπότητα μέσω ενός παιχνιδιού (μόνο παιχνίδι δεν είναι) που παριστάνει τις αποκρυφιστικού χαρακτήρα πονηρές κινήσεις των σκοτεινών κέντρων εξουσίας.

Κάρτες illuminati (Ερμηνεία)  1α και 1β   

Υγ. Άντε ν' ανοίγουμε τα μάτια μας!
Υγ. 2. Ώρες έψαχνα να φέρω την πηγή, μάλλον την έκαναν πρόχειρη την ανάρτηση, δεν μας πειράζει!

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

"Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ!" 500 χρόνια, πριν, το ήξεραν!

Α! Το όνειρό μου!
Η ΦΩΝΗ μού είχε πει:
"Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ!"

...Νόμιζα πως τρελάθηκα... τότε!
Το τότε, μπορεί να είναι και μήνας!


The Flat Earth Conspiracy Documentary (η γη είναι επίπεδη) 

ΠΗΓΗ

"χορεύουμε;"

***
Τίποτα μην λες, τίποτα μην πεις, απλά... το "χορεύουμε;"
Έλα, Δημήτρη Μητροπάνε, δώσε τον ρυθμό, κι είμαι μόνη μου, μπορώ να ρίξω μια σβούρα, χωρίς να με δει, κανένας, αν χορεύω καλά, την ζεμπεκιά που προέκυψε κακοστημένα στην ήδη μίζερη... ζωή μας!
Χορέψ' τε κι εσείς, ελεύθερα!

 Η "χορεύτρια" Κατερίνα, που προσπαθεί να είναι και επίκαιρη και παρούσα... ιντερνετικά, πράγμα δύσκολο.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Τι δεν καταλαβαίνεις ??? ΤΙΠΟΤΑ!

Έτσι είναι.

Έτσι είναι.

ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ!!!

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ!!! ΒΡΙΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΧΡΙΣΤΟ – ΠΑΝΑΓΙΑ – ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ! ΔΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! – ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

paraskeyopoylos tsipras paylopoylos
Παράλληλα με τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ρητορικής του μίσους, η Πολιτεία οφείλει να λαμβάνει μέτρα για την πλήρη κατοχύρωση της ελευθερίας της έκφρασης.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων γνωστοποιεί πως η αποποινικοποίηση του εγκλήματος της βλασφημίας έχει τεθεί υπό την κρίση της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα. Τη θέση αυτή θα εκφράσει προσεχώς και κατά την εξέταση της χώρας μας από την Επιτροπή των ΗΕ για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων (3-4 Αυγούστου στη Γενεύη).
Κατά το Ποινικό Δίκαιο, η ποινή προϋποθέτει την τέλεση πράξης. Ο προσδιορισμός της τελευταίας χωρεί με στάθμιση των εμπειρικών – αποδείξιμων αποτελεσμάτων της. Ωστόσο, στην περίπτωση της βλασφημίας λείπει οποιαδήποτε αποδείξιμη ενώπιον δικαστηρίου βλαπτική συνέπεια της πράξης. Επομένως, η έννοια του εγκλήματος δεν διακρίνεται.
Η παραπάνω είναι η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Μας πάνε σε αιματοκύλισμα και ιερό αγώνα για να σώσουμε την πατρίδα μας ή είναι ιδέα μας;

Πως θα είμαστε το 2048 – Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων!


Πως θα είμαστε το 2048 – Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων!
πηγή

ΔΕΝ είναι "αυτό", μόνο,

...ΔΕΝ είναι "αυτό", μόνο, είναι ΠΟΛΛΑ, αλλά, εσείς δείτε, ότι βλέπουν!

ΕΚΕΙ!

http://apocalypsejohn.com/vinteo-pou-treleni-facebook-ine-afto/

Ένα πρωί στους Αλκοολικούς Ανώνυμους (ΦΩΤΟ)

Από την Κέλλυ Φαναριώτη
«Απέκτησα πρόβλημα με την καρδιά και βρέθηκα ένα βήμα πριν τη σχιζοφρένεια. Κάθε φορά που έμπαινα στο σπίτι, τα παιδιά μου κρυβόντουσαν κάτω από το κρεβάτι και στο τέλος η γυναίκα μου με παράτησε. Γυρνούσα στους δρόμους μεθυσμένος, κάνοντας την ανάγκη μου ενώ περπατούσα  χωρίς να με νοιάζει αν με κοιτάνε ή τι λένε για μένα. Ήθελα μόνο να πίνω»
Η ιστορία του 58χρονου – καθαρού πλέον- Κώστα είναι μία μόνο από τις αμέτρητες που θα ακούσει κανείς σ’ένα παλιό διαμέρισμα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Εκεί, μπαινοβγαίνουν νυχθημερόν άνθρωποι κάθε ηλικίας, άλλοτε κατεστραμμένοι από το αλκοόλ, κι άλλοτε εντελώς «καθαροί» που θέλουν να παραμείνουν έτσι και να μην πέσουν ξανά στην παγίδα του «πρώτου ποτηριού».
Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι που συστάθηκαν στην Ελλάδα το 1981 αποτελούνται από γυναίκες και άνδρες όλων των κοινωνικών στρωμάτων, κύριο χαρακτηριστικό των οποίων είναι η απόφαση να ξεπεράσουν το πρόβλημα του αλκοολισμού. Τα μέλη πραγματοποιούν σε καθημερινή βάση δύο συναντήσεις που μοιάζουν με ομαδική ψυχοθεραπεία χωρίς όμως την παρουσία επαγγελματία κι αφού διαβαστούν τα «12 βήματα» και οι»12 παραδόσεις», μια άτυπη Βίβλος του αλκοολισμού για ανάρρωση κι αυτοβοήθεια , ξεκινούν οι προσωπικές εξιστορήσεις.
Στην είσοδο του πολυσυζητημένου αυτού διαμερίσματος, συνάντησα δύο μέλη, τα οποία  όσο περνούσε η ώρα γινόντουσαν ολοένα και περισσότερα. Ο Γιώργος που απευθύνθηκε στους Αλκοολικούς Ανώνυμους πριν 21 χρόνια, αφού έκανε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν προκειμένου να μου εξηγήσει πως ιδρύθηκε η αδελφότητα, στη συνέχεια με μύησε στον τρόπο λειτουργίας της.
«Όσοι έρχονται εδώ, είναι ναυάγια, ερείπια, άνθρωποι κατεστραμμένοι από το αλκοόλ που έχουν αποφασίσει πως δε θέλουν να πιουν ξανά»,εξηγεί με στόμφο επισημαίνοντας πως τα στερητικά συμπτώματα υπάρχουν και είναι δυνατά αλλά τα μέλη της ομάδας είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο όταν παραστεί ανάγκη. «Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί κάποιος να τηλεφωνήσει τα ξημερώματα σε κάποιος άλλο μέλος ζητώντας βοήθεια. Ο δεύτερος με τη σειρά του θα πάρει ακόμη έναν και θα έρθουν εδώ να συζητήσουν. Αν το περιστατικό είναι πιο ήπιο, αυτό μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά. Στηριζόμαστε μονάχα στις εμπειρίες μας, δε λέμε ποτέ τη γνώμη μας», υπογραμμίζει.
Στη μέση του μεγάλου ορθογώνιου τραπεζιού που καθόμασταν, εκεί δηλαδή που πραγματοποιούνται οι συναντήσεις, υπήρχε ένας μεταλλικός κουμπαράς όπου τα μέλη αφήνουν όποιο ποσό θέλουν και μόνο όταν τους περισσεύει, για τα λειτουργικά έξοδα. Όπως εξηγεί ο Γιώργος, οι Α.Α. είναι εντελώς ανεξάρτητοι και δεν αποδέχονται καμιά χορηγία, είτε από ιδιώτη, είτε από το κράτος. «Είναι αρχή μας αυτό. Το άσκοπο χρήμα μολύνει κι εμείς αποζητούμε μια καθαρή ψυχική διάθεση, όχι επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι αλλά κυρίως διότι αν δε μείνουμε καθαροί μέσα μας, κινδυνεύουμε να ξεκινήσουμε πάλι το ποτό», εξηγεί και αναφέρεται στο παράδειγμα μιας εύπορης οικογένειας που θέλησε να προσφέρει χρήματα στους Α.Α. ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανάρρωση ενός συγγενή.  «Δεν δεχθήκαμε το ποσό αυτό, είμαστε εντελώς αυτόνομοι και δεν συνδεόμαστε με κανέναν. Και φυσικά είμαστε πάντα διαθέσιμοι να βοηθήσουμε όποτε αυτό ζητηθεί, χωρίς φυσικά οικονομικό όφελος», ξεκαθαρίζει.
«Έγινα βίαιος, η οικογένειά μου δεν ήθελε να με βλέπει. Είμαι καλά χάρη στους Α.Α.»
Στην κεντρική θέση του τραπεζιού καθόταν ο Βασίλης, ένας άνδρας γύρω στα 40 που όταν τον βλέπει κανείς για πρώτη φορά, δε φαντάζεται ότι υπήρξε αλκοολικός. Η σχέση του με το ποτό ξεκίνησε από την τρυφερή ηλικία των 11 χρόνων κι όσο περνούσε ο καιρός αυτό γινόταν απαραίτητο καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν η κατάστασή του χειροτέρεψε, χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε κλινική δύο φορές, κίνηση που όπως μας λέει, ήταν αναποτελεσματική. «Όσο ήμουν μέσα, σκεφτόμουν μόνο το ποτό. Θυμάμαι πως είχα αποφασίσει να πίνω μόνο το βράδυ ή μόνο ένα ποτήρι με το φαγητό. Δε μπορούσα να το βγάλω από το μυαλό μου το αλκοόλ. Και τις δύο φορές που βγήκα από την κλινική, γύρισα πάλι στα ίδια και ίσως σε χειρότερα χάλια», εξομολογείται. Η βία που ασκούσε στα παιδιά του και τη σύζυγό του είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνει μόνος του και να ξεκινήσει, όπως μας λέει, τις απειλές.
Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν η γυναίκα του που είχε ακούσει για τους Α.Α., τον άφησε στην είσοδο κι έφυγε. «Εδώ ένιωσα απίστευτη ταύτιση αλλά και ζεστασιά από τα υπόλοιπα μέλη κι αυτοί ήταν οι λόγοι που με κράτησαν. Ακολουθώντας τα 12 βήματα και με τη βοήθεια των υπολοίπων, έμεινα καθαρός. Είδα τη γυναίκα μου ξανά μετά από κάποια χρόνια και σχεδόν δε με αναγνώριζε. Είμαστε ξανά μαζί και η σχέση με τα παιδιά μου έχει αποκατασταθεί», λέει φανερά ικανοποιημένος. Εκείνο που του έμαθε όλη αυτή η εμπειρία είναι πως μπορεί το πρόβλημά του να φάνταζε βουνό, αλλά η λύση βρέθηκε και η ζωή του έφτιαξε ξανά.
«Κακοποίησα την οικογένειά μου με τον αλκοολισμό μου. Είμαι καθαρός 12 χρόνια»
Τη σκυτάλη πήρε ο άλλος Γιώργος της παρέας, ένας ευγενικός άνδρας, η πορεία του οποίου αποδεικνύει περίτρανα πως ο αλκοολισμός δεν είναι αθεράπευτος. Όπως μου είπε, στο ποτό έβρισκε καταφύγιο από τα προβλήματα και την πίεση της καθημερινότητάς του και μπορεί οι εικόνες του αλκοολικού πατέρα του να του προκαλούσαν απέχθεια, ωστόσο δεν καταλάβαινε πως τελικά έκανε ακριβώς τα ίδια. «Ξεκίνησα να πίνω από μικρός αλλά ποτέ δεν παραδεχόμουν πως είχα πρόβλημα αλκοολισμού. Ένιωθα άνετος κι απελευθερωμένος κάθε φορά που έπινα και με τον καιρό το ποτό έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Υιοθετούσα τις συμπεριφορές του βίαιου πατέρα μου χωρίς να το συνειδητοποιώ»,αναφέρει. 
Η επιθετικότητα, η εξαφάνισή του από το σπίτι για ημέρες και τα τροχαία ατυχήματα, ήταν κάποιες μόνο από τις συνέπειες που είχε επάνω του το ποτό. Μάλιστα, η μητέρα του έφτασε σε σημείο να μπει στο νοσοκομείο από το άγχος της, ένα περιστατικό που δυστυχώς δεν τον ένοιαξε καθόλου τότε.«Χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια από αυτό το συμβάν για να ζητήσω βοήθεια. Πήγα οικειοθελώς σ’έναν ψυχίατρο και μου μίλησε για τους Αλκοολικούς Ανώνυμους.  Ένιωσα πως αυτό το μέρος το αναζητούσα χρόνια. Πολλές φορές νιώθω σα να έρχομαι πρώτη φορά εδώ κι αυτό δεν είναι κάτι που κάνω τυχαία. Το κάνω για να μην ξεχάσω διότι αν το κάνω, είναι πολύ εύκολο να ξαναπιώ»,επισημαίνει.
Τελειώνοντας τη δική του εξομολόγηση επισήμανε πως μπορεί κάποιος να ξεφύγει από αυτή την κόλαση που ακούει στο όνομα αλκοολισμός, αρκεί να το έχει πάρει απόφαση. «Όλοι πιστεύαμε πως η δική μας περίπτωση ήταν η χειρότερη. Φυσικά δεν ισχύει αυτό. Εδώ μέσα συνάντησα περιστατικά από αυτά που αποκαλούμε “τελειωμένα”, τα οποία εν τέλει συνήλθαν».
Η συνάντησή μας είχε ολοκληρωθεί και στο διαμέρισμα έμπαιναν νέα άτομα για την αγγλόφωνη συνάντηση. Ήταν γυναίκες και άνδρες από Αμερική και διάφορες ευρωπαϊκές χώρες που στον 6ο όροφο της Λ. Αλεξάνδρας βρήκαν το καταφύγιο που δε φανταζόντουσαν ότι υπάρχει πριν γνωρίσουν τους Α.Α.

Κατάλογος ελληνικών νησίδων ανά νομό



Στην Ελλάδα υπάρχουν 6.000 1 νησιά, νησίδες και βραχονησίδες. Από το σύνολο αυτών των νησιών μόνον τα 117 κατοικούνται. Από αυτά, μόνον τα 79 έχουν πληθυσμό πάνω από 100 κατοίκους και μόλις 53 πάνω από 1.0002.
Τα περισσότερα ελληνικά νησιά βρίσκονται στο Αιγαίο πέλαγος, λιγότερα στο Ιόνιο και ελάχιστα στο Λιβυκό.
Τα νησιά του Αιγαίου πελάγους χωρίζονται σε επτά συμπλέγματα:
Τα νησιά του Ιονίου πελάγους αποτελούν ένα σύμπλεγμα:
Υπάρχει ακόμη μια πληθώρα νησιών τα οποία δεν εντάσσονται σε κάποιο σύμπλεγμα και βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από την ηπειρωτικές ακτές, σημαντικότερα από τα οποία είναι η Ελαφόνησος στο νοτιοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου, η Αμμουλιανή στον κόλπο του Αγίου Όρους, το Παλαιό Τρικέρι στον Παγασητικό και τα Τριζόνια Φωκίδας στον Κορινθιακό κόλπο.
Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελούν τα νησιά των εσωτερικών υδάτων (λίμνες, φυσικές ή τεχνητές, ποταμοί, υδροταμιευτήρες) με σημαντικότερα τη Νήσο των Ιωαννίνων στη λίμνη Παμβώτιδα και τον Άγιο Αχίλλειο στη λίμνη Μικρή Πρέσπα, ενώ πολλά ακόμη νησιά υπάρχουν στις εκβολές και στα δέλτα ποταμών και στις λιμνοθάλασσες με σημαντικότερο την Τουρλίδα στη Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Κατάλογοι href="https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD_%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82_%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%98%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82" title="Κατάλογος νησιών περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης">Κατάλογος νησιών περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης



  • Κατάλογος νησιών περιφέρειας Αττικής
  • Κατάλογος νησιών περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
  • Κατάλογος νησιών περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος
  • Κατάλογος νησιών περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
  • Κατάλογος νησιών περιφέρειας Ηπείρου
  • Κατάλογος νησιών περιφέρειας Θεσσαλίας
  • Κατάλογος νησιών περιφέρειας Ιόνιων νήσων
  • Κατάλογος νησιών περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
  • Κατάλογος νησιών περιφέρειας Κρήτης
  • Κατάλογος νησιών περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
  • Κατάλογος νησιών περιφέρειας Πελοποννήσου
  • Κατάλογος νησιών περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
  • Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

    Φταίς κι εσύ λαϊκέ!!!

    ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο Π.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ: ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !



    είναι μόνο η αρχή από εκείνη την ήμερα που έγινε η μουσουλμανική βεβήλωση της Αγίας Σοφίας

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟ… ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

    page_akit-yazari-ak-parti-ayasofyayi-acmadi-allahin-sefkat-tokadiyla-oylar-dustu_893028063Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
    Για πολλούς είναι ασύνδετο και ίσως παράλογο να συνδέει κανείς τα γεγονότα αυτών των ημερών στην Τουρκία με τις εκατόμβες των θυμάτων και με την γενικότερη μεγάλη αναστάτωση του αποτυχόντος πραξικοπήματος που κανείς δεν γνωρίζει ακόμα που θα οδηγήσει, με την μεγάλη πρόκληση που είχε γίνει με την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στο ιερό σύμβολο ου Χριστιανισμού, την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης
    Όμως μια σειρά γεγονότων ακολουθεί άμεσα αυτή την μεγάλη μουσουλμανική βεβήλωση στον ναό της Αγίας Σοφίας, που καταλήγει στο σημερινό χάος βαμμένο με το αίμα εκατοντάδων ανθρώπων, ένα χάος που συνεχίζεται με ανυπολόγιστες συνέπειες.
    1-43
    Στις 10 Ιουλίου είχαμε γράψει ότι ο Ιμάμης καθηγητής θεολογίας στο πανεπιστήμιο της Άγκυρας, ο Fatih Koca είχε δηλώσει στα φιλοκυβερνητικά τουρκικά ΜΜΕ ότι από την αρχή που είχε επιλεγεί να διαβάσει το ezan μέσα στην Αγία Σοφία μετά από τόσες δεκαετίες που ο ναός λειτουργούσε σαν μουσείο και κάνεις δεν τολμούσε να το επαναφέρει σαν μουσουλμανικό τζαμί, αισθάνθηκε παρά την μεγάλη του πείρα σε άλλα τζαμιά σαν μουεζίνης, (και για αυτό είχε επιλεγεί), μεγάλη ταραχή που θα βρίσκονταν αντιμέτωπος με τον ιερό αυτό χώρο.
    Την ώρα που απήγγειλε το μουσουλμανικό ezan
    τα γόνατα του άρχισαν να τρέμουν ενώ ο απέραντος εσωτερικός χώρος του επέβαλλε μεγάλο δέος και προς στιγμή αισθάνθηκε ότι θα σωριάζονταν κάτω από το βάρος του χώρου.
    Τελικά αφού κατάφερε να ψάλει το μουσουλμανικό τυπικό, κατέβηκε από την εξέδρα εξουθενωμένος και δέχτηκε τα συγχαρητήρια των πιστών που βρίσκονταν εκεί κατά παράβαση των ίδιων των τουρκικών νόμων που έχουν καθορίσει με σαφήνεια ότι ο χώρο αυτός είναι μουσείο και δεν επιτρέπεται να γίνονται θρησκευτικές τελετές.
    Από εκεί και πέρα τα γεγονότα εκτυλίχτηκαν με καταπληκτική ταχύτητα λες και κάποιο «αόρατο» χέρι είχε ανοίξει την κάνουλα και άρχισε να τρέχει το «κόκκινο» νερό της κάθαρσης.
    Δυο μέρες μετά, στις 12 Ιουλίου είχαμε γράψει ότι επέκειτο γενικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, όπως προανήγγειλαν τότε τα τουρκικά ΜΜΕ, για τις αναμενομένες ετήσιες κρίσεις που θα γίνουν το χρονικό διάστημα 1-4 Αυγούστου.
    Συγκεκριμένα όπως αναφέρονταν, 325 ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί αναμένονταν να αποστρατεύουν από τις ετήσιες κρίσεις με την κατηγορία ότι είχαν αναπτύξει δράση υπέρ του γνωστού ισλαμιστή ηγέτη, Φετουλάχ Γκιουλέν, που σήμερα ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες.
    Παράλληλα περί τις 106 στρατηγούς, ναύαρχους και πτεράρχους, αναμένονταν να αποστρατευτούν αποχωρώντας από τις ένοπλες δυνάμεις σε μια μεγάλη προσπάθεια να μειωθεί ο αριθμός των ανωτάτων αξιωματικών, καθώς παράλληλα επιδιώκονταν η μείωση του αριθμού των στρατευσίμων και η δημιουργία ενός σταθερού επαγγελματικού στρατού.
    Στις 14 Ιουλίου συνεχίστηκε αυτός ο «χείμαρρος» δημοσιευμάτων που προετοίμαζε την ατμόσφαιρα για την μεγάλη “έκρηξη”.
    Την ήμερα εκείνη έγραψαν τα τουρκικά ΜΜΕ ότι μετά την αιφνιδιαστική σύλληψη δυο ναυάρχων στην Σμύρνη, τώρα όπως είχε γίνει γνωστό από την φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Şafak, ανακαλύφθηκε νέα μεγάλη συνομωσία ανατροπής του Ερντογάν με συνέπεια να καθαιρούνται 18 στρατηγοί ενώ ο γενικός εισαγγελέας ετοιμάζονταν να απαγγείλει κατηγορίες για συνωμοσία προς ανατροπή του πολιτεύματος της ισλαμικής κυβέρνησης.
    Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες εκείνης της ημέρας, στο στόχαστρο εκτός από τους 18 στρατηγούς γεγονός που είχε χαρακτηριστεί σαν «σφαγή των στρατηγών», άλλοι 30 ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί ήταν στο στόχαστρο της δικαιοσύνης οι οποίοι όπως είχε γίνει γνωστό ήταν προσκείμενοι στον εξόριστο ισλαμιστή ηγέτη Φετουλάχ Γκιουλέν με τον οποίο ο Ερντογάν από το 2010 βρίσκεται σε ανελέητο πόλεμο.
    Εκτός από αυτούς, οι ανακρίσεις όπως αναφέρονταν αναμένονταν να διευρυνθούν γιατί το κύκλωμα επιρροής του Φετουλάχ Γκιουλέν που φαίνονταν να είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι στην αρχή είχε θεωρηθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα έντονο κλίμα καχυποψίας μέσα στις ένοπλες δυνάμεις οι οποίες αφού εκκαθαριστήκαν από τα κεμαλικά στοιχεία με τις συνωμοσίες Ergebekon και Balyoz, τώρα αντιμετώπιζαν έντονο το πρόβλημα των φίλα προσκειμένων αξιωματικών στον Φετουλάχ Γκιουλέν.
    Το πρωί της 15ης Ιουλίου και λίγες ώρες πριν εκραγεί το πραξικόπημα ενώ κάνεις δεν φαντάζονταν το τι θα γίνει, είχαμε γράψει προβλέποντας ότι έρχεται «θύελλα» :
    «Ασυνήθιστο όργιο φημών έχει προκαλέσει στην τουρκική πρωτεύουσα η εξαφάνιση του Ερντογάν, καθώς από τις 9 Ιουλίου έχει να παρουσιαστεί και να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση και μάλιστα σε μια περίοδο πολύ σημαντικών εξελίξεων τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό πεδίο».
    Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε να δώσει σημεία ζωής από τις 9 Ιουλίου, ενώ η τελευταία επίσημη εμφάνιση του σε συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο ήταν με τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου στις 30 Ιουνίου.
    Η τελευταία εμφάνιση του Ερντογάν είχε γίνει στις 9 Ιουλίου, στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία και έκτοτε, όπως έγραψε χαρακτηριστικά η τουρκική εφημερίδα Sözçü,… αγνοείται η τύχη του.
    Ακολούθησαν τα γνωστά τραγικά γεγονότα του αιματοβαμμένου πραξικοπήματος.
    Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή από εκείνη την ήμερα που έγινε η μουσουλμανική βεβήλωση της Αγίας Σοφίας
    ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
    Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
    www.nikosxeiladakis.gr