Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΛΟΓΟΣ -

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ολα καταρρέουν. Το σύστημα "πέφτει". Η Ελίτ βρίσκεται σε πανικό. Οι πρώτες σταγόνες κόμπου ιδρώτα διακρίνονται στα απρόσωπα πρόσωπα της αόρατης κυβέρνησης που θέλει να βγει στο προκήνειο σαν σωτήρας.

Περίεργα φαινόμενα εμφανίζονται στον ουρανο.

Η κοινωνία του χρήματος καταβυθίζεται, άσχετα αν αυτά δεν τα λένε τα ΜΜΕ που αποτελούν μονοπώλεια κάποιων,ονόματα δεν λέμε... Τραπεζίτες αυτοκτονούν. Διαχειριστές οικονομικών συλλαμβάνονται για εκβιασμό και άλλα οργανωμένα εγκλήματα οικονομικής φύσεως. Ο Πάπας απομακρύνει τέσσερεις από τους πέντε καρδινάλιους της Τράπεζας του Βατικανού για οικονομικά σκάνδαλα.

Μπορεί αυτά να φαίνονται μεμονωμένα περιστατικά αλλά έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία. Μπορεί να φοβίζουν απλούς επενδυτές ή έναν μέσο άνθρωπο, αλλά τρομοκρατούν αυτούς που κινούν τα νήματα.

Η Ελίτ σχεδιάζει την κατάργηση των μετρητών πρωτού το σύστημα καταρρεύσει από μόνο του.

Η Ελίτ είναι αντιμέτωπη με μία οικονομική κατάρευση που προβλέπεται σε μερικούς μήνες και προσπαθεί να την χρησιμοποιήσει υπέρ της.

Σήμερα, όλοι πλέον έχουμε αντιληφτεί ότι κάτι πάει πολύ στραβά με την χώρα μας και αυτό δυστυχώς, διαρκεί αρκετά χρόνια τώρα, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει και με τι έκβαση.

Η βασικότερη αιτία που δυστυχώς συμβαίνουν όλα αυτά είναι ότι κάποιοι που όφειλαν να κάνουν σωστά την δουλειά τους δεν το πράττουν, ενώ σε αυτό συνυπεύθυνος στο μέτρο που του αναλογεί είναι και στο σύνολο του ο Λαός, ο οποίος ενώ εκλέγει την εξουσία, αδιαφορεί και δεν την ελέγχει για το τι ακριβώς πράττει, ενώ ΔΕΝ την πιέζει σχεδόν καθόλου, προκειμένου αυτή να μην αυθαιρετεί και να συμμορφωθεί, εκτελώντας πιστά την Λαϊκή βούληση.

Ευελπιστούμε ότι όλα αυτά θα τελειώσουν γρηγορα!!!

Απευθυνόμενος λοιπόν δημόσια, σε όλους και όλες εσάς που αυτή την στιγμή διαβάζετε το παρόν κείμενο και αναγνωρίζοντας τις όποιες διαφορετικότητες που μπορεί να έχετε, όπως και τις όποιες 
ΝΑΞΟΣ-ΠΥΛΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
διαφορετικές κομματικές ή μη προτιμήσεις, ένα πράγμα έχω να σας πω και να σας επιστήσω την προσοχή σας:

 "Μην ξεχνάτε ότι όλοι είμαστε Έλληνες !!! Αυτό είναι το σίγουρο κοινό στοιχείο όλων μας !!! Άσχετα με τις όποιες διαφορές μας, είμαστε όλοι Έλληνες και αγαπάμε την Χώρα μας" !!!

Απευθυνόμενος στους επικυρίαρχους του πλανήτη που προσπαθούν να "φάνε" τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,πρέπει να σας πούμε ότι:

"Σας έχουμε αφήσει αυτό που λένε,το"κερασάκι στην τούρτα"!
Θέλουμε να σας δώσουμε μήνυμα ότι:

<ΕΙΜΕΘΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΗΛΘΕΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΨΗΛΑ!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ !!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΙΔΕΑ !!!!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ> !!



19/7/2015                                                                                      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                                         ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

πηγή (απόσπασμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου