Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 2017"Θεέ μου, αν είχα ένα κομμάτι ζωή... Δεν θα άφηνα να περάσει ούτε μία μέρα χωρίς να πω στους ανθρώπους ότι αγαπώ, ότι τους αγαπώ. Θα έκανα κάθε άνδρα και γυναίκα να πιστέψουν ότι είναι οι αγαπητοί μου και θα ζούσα ερωτευμένος με τον έρωτα.
Το αύριο δεν το έχει εξασφαλίσει κανείς, είτε νέος είτε γέρος. Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς. Γι' αυτό μην περιμένεις άλλο, κάν' το σήμερα, γιατί αν το αύριο δεν έρθει ποτέ, θα μετανιώσεις σίγουρα για τη μέρα που δεν βρήκες χρόνο για ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί και ήσουν πολύ απασχολημένος για να κάνεις πράξη μια τελευταία τους επιθυμία. Κράτα αυτούς που αγαπάς κοντά σου, πες τους ψιθυριστά πόσο πολύ τους χρειάζεσαι, αγάπα τους και φέρσου τους καλά, βρες χρόνο για να τους πεις "συγνώμη", "συγχώρεσέ με", "σε παρακαλώ", "ευχαριστώ" κι όλα τα λόγια αγάπης που ξέρεις. Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις.Δείξε στους φίλους σου τι σημαίνουν για σένα."
(Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες)

Οι πιο ειλικρινείς μας πράξεις είναι οι λιγότερο υπολογισμένες.
Η εξήγηση που ζητά κανείς εκ των υστέρων γι' αυτές είναι μάταιη.
(Αντρέ Ζιντ)


"αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία σε μιαν επιλογή δεν είναι το να επιλέξεις το σωστό αλλά η ενέργεια, η σοβαρότητα και το πάθος με τα οποία επιλέγεις. Είναι σ' αυτό που η προσωπικότητα  εκδηλώνεται σε όλο της το εσώτερο άπειρο κι είναι μέσω αυτού που η προσωπικότητα με την σειρά της στερεώνεται"
(
Κίρκεγκωρ)

Pink Floyd - Breathe in the Air (With Lyrics)
https://youtu.be/y1i8RoAQW-8
-- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου