Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Μήνυση κατά της Κυβέρνησης

Μήνυση κατά της Κυβέρνησης (ΠΗΓΗ)


βουλη
Μηνυτήρια Αναφορά, Αίτηση, Καταγγελία με κύριο θέμα “Δεν εξουσιοδοτώ την Ολομέλεια της Βουλής, τον Νυν Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο να ενεργήσουν για λογαριασμό του Ελληνικού Λαού”
ΑΠΟ: ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ…………………….
ΤΗΛ.: …………………….
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΠΡΟΣ: Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 Προς την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, προς τον Νυν Πρωθυπουργό και προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καταγγέλλω ότι δεν τους εξουσιοδοτώ σαν Ελληνίδα πολίτης (που είμαι κυρίαρχος λαός) βλ. Άρθρο 1 παρ.2 Συντάγματος: Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Παρ.5: Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα. Άρθρο 4: 1) Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ίσοι ενώπιων του Νόμου. Εφ’ όσον είναι ίσοι ενώπιον του νόμου, φέρουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. Εδώ οι υποχρεώσεις είναι μόνο για τον Ελληνικό λαό, που επωμίζεται τα βάρη από ένα επαχθές επονείδιστο χρέος, και όχι για το Ελληνικό κοινοβούλιο που και αυτοί είναι Έλληνες, εκτός και αν δεν είναι.
Επίσης, αφού οι εξουσίες πηγάζουν από τον Ελληνικό λαό, που είναι κυρίαρχος, η εξουσία είναι δική μας και όχι δική τους, που την έχουν καταχραστεί παρανόμως. Κατάχρηση εξουσίας γίνεται μόνο όταν υπάρχει κατάλυση Συντάγματος και Δημοκρατίας και επικρατεί Δικτατορία. Στην προκειμένη έχουμε και τα δύο, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.
Τους κατηγορώ για εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, από την στιγμή που δεν πράξανε αυτά για τα οποία τους εξουσιοδότησε ο Ελληνικός λαός.
Επίσης, τους κατηγορώ για εγκλήματα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για ξεπουλημό της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας μου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (αρ. 357 Π.Κ., πρόκληση σκανδάλου (αρ. 353 Π.Κ.), συκοφαντική δυσφήμιση (αρ. 363 Π.Κ.), κλοπές και υπεξαίρεση (αρ. 377 Π.Κ.), χρεωκοπία (αρ. 398 Π.Κ.), μείωση εκτάσεων (αρ. 456 Π.Κ.).
Επίσης, τους κατηγορώ ότι χωρίς πόλεμο έχουν παραδώσει την χώρα μας στους δυνάστες, χωρίς να ρωτησούν τον Ελληνικό λαό, από τον οποίο πληρώνονται για να διατηρούν την ευημερία της χώρας μας. Αυτοί, όχι δεν διατηρούν την ευημερία στη χώρα μας αλλά την έχουν μετατρέψει σε χώρα γενοκτονίας των πολιτών. Τους θεωρώ υπεύθυνους για τις χιλιάδες αυτοκτονίες πολιτών, ανήμπορων να μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις.
Τους κατηγορώ το σύστημα υγείας που το έχουν διαλύσει.
Τους κατηγορώ για την ανεργία που έχουν δημιουργήσει στη χώρα μας, για την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού στο θέμα του δημοψηφίσματος, που το όχι των Ελλήνων το μετατρέψανε σε ναι.
Τους κατηγορώ για την εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, που ενώ του υποσχέθηκαν ανάπτυξη, κράτος πρόνοιας, υποσχέθηκαν αύξηση σε χαμηλοσυνταξιούχους, υποσχέθηκαν εθνική σύνταξη, υποσχέθηκαν θα ‘σχιζαν τα μνημόνια και αντ’ αυτού προχώρησαν στο 3ο και 4ο μνημόνιο, φτωχοποίησαν τον Ελληνικό λαό, τον εξαθλίωσαν μείωσαν τις συντάξεις, καταντήσανε τον συνταξιούχο να ψάχνει στους κάδους για τροφή, και να μην μπορούν ούτε τα φάρμακά τους να παίρνουν, ενώ τόσα χρόνια πλήρωναν από τον κόπο τους για να έχουν αξιοπρεπή γηρατειά.
Επίσης, τους κατηγορώ για την ανεργία που έχουν δημιουργήσει σε οικογένειες, ενώ στο Σύνταγμα αναφέρεται ότι η οικογένεια είναι το θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους και αντ’ αυτού έχουν διαλύσει οικογένειες λόγω οικονομικής δυσχέρειας. Κάποιοι αναγκάστηκαν να τις αφήσουν, να φύγουν εξωτερικό για εργασία, κάποιοι αρρώστησαν από στεναχώρια, κάποια παιδιά οικογενειών λιποθυμάνε στα σχολεία από ασιτία, κάποια σπίτια ούτε τις βασικές προϋποθέσεις επιβίωσης δεν έχουν, όπως ΔΕΗ, νερό.
Για όλα αυτά και άλλα τόσα εγκλήματα, που έχουν διαπράξει στον Ελληνικό λαό τους κατηγορώ, και δηλώνω ενυπόγραφα ότι ούτε τους έδωσα ποτέ εξουσιοδότηση για να διαπράξουν αυτά τα εγκλήματα, ούτε πρόκειται να τους δώσω ποτέ την εξουσιοδότηση μου να συνεχίσουν να πράττουν αυτά που πράττουν.
Απαιτώ από την δικαιοσύνη να πράξει κατά συνείδηση και τηρώντας τον όρκο που έδωσαν πριν την εκπροσωπήσουν και να εκδικάσουν τις καταγγελίες/μηνύσεις που έχουν καταθέσει Έλληνες πολίτες εναντίον τους, και να λάβουν υπ’ όψιν ότι αφού όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου, να τους καταδικάσουν για όλα αυτά τα εγκλήματα και για το Μεγαλύτερο των εγκλημάτων: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΕΑΝ η δικαιοσύνη δεν τηρείται σε αυτούς δεν πρέπει να τηρείται σε κανέναν Έλληνα πολίτη. Διότι η Δικαιοσύνη μία είναι. Δεν έχουμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τους πολίτες και άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για αυτούς, που οι πολίτες τους εξουσιοδότησαν για να πράξουν για το συμφέρον του Ελληνικού λαού και του Έθνους.
αννα
ΣΧΕΤΙΚΑ
Αίτημα – ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΗΛΩΣΗ προς Πρόεδρο της Δημοκρατίας,Πρόεδρο της Κυβέρνησης, Υπουργούς, Βουλευτές, Δημοσίους φορείς κλπ. Κοινοποίηση: Σε όλες τις πρεσβείες, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. Κλπ.
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, παραλήπτες της παρούσας επιστολής – δήλωσης σε κάθε επόμενη αναφορά που έχει να κάνει με δηλώσεις, αναφορές και αποφάσεις στο όνομα του ελληνικού λαού και των Ελλήνων και εφ΄ όσον δεν έχει την σύμφωνη γνώμη μου, να με εξαιρείτε. υπογράψτε εδώ (το like στο facebook δεν προσμετρά)
Μηνύσεις, Αναφορές, Εξώδικα και Αγωγές κατά Πρόεδρων της Δημοκρατίας, Βουλευτών, Πρωθυπουργών, Υπουργών κλπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου