Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Πληθαίνουν τα Σημάδια…Άρχισαν να «Τρέχουν τα Γεγονότα» στη Πόλη !


Πληθαίνουν τα Σημάδια…Άρχισαν να «Τρέχουν τα Γεγονότα» στη Πόλη !


ÁÍÏÄÏÓ ÓÔÇÍ ÔÉÌÇ ÔÏÕ ÐÅÔÑÅËÁÉÏÕ
** FILE ** An oil tanker enters the Bosporus strait, with Istanbul's historical Blue Mosque, left, Hagia Sophia, center, and Topkapi Palace, right, in the background, in Istanbul, Turkey, in this Thursday July 31, 2003 file photo. Crude oil prices surged past an unprecedented US$55 per barrel on Monday Oct. 18, 2004, as uncertainty swirls over production, high demand and tight global supplies. Turkey fears that a projected increase in oil tanker traffic could bring more accidents and even an environmental catastrophe to the already busy Bosporus, which bisects Istanbul, a city of some 12 million people. The 34 kilometer, 21-mile, waterway is part of the sole


0
Η απόφαση του Ερντογάν να μετατρέψει επί της ουσίας σε τζαμί την Αγιά Σοφιά, τον φέρνει μπροστά σε εξελίξεις που για την ελληνική και ορθόδοξη παράδοση οδηγούν σε δραματικά γεγονότα.
Το να διαβάζουν το Κοράνι μέσα στην Αγιά Σοφιά για πολλούς αποτελεί πρόκληση, ακόμη και μέσα στην Τουρκία, καθώς αποτελεί το απόλυτο σύμβολο της χριστιανοσύνης.
Την ίδια στιγμή όμως πέρα από τις αντιδράσεις, υπάρχει και η προφητεία ενός καλογέρου, ο οποίος σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση έχει «προφητεύσει» το «τέλος της τουρκιάς» λέγοντας ότι αυτή «θα έρθει όταν η Αγιά Σοφιά μετατραπεί σε τζαμί». 
Τα σημεία των καιρών «δείχνουν» τις προφανείς προθέσεις από την πλευρά του Ερντογάν και η προφητεία αυτή αξίζει να σημειωθεί ότι είναι γνωστή και σε πολλούς μουσουλμάνους, οι οποίοι διαφωνούν, έστω και με την στάση τους, χωρίς να διαμαρτύρονται δημόσια για ευνόητους λόγους, με την στάση του Ερντογάν.
Τα Σημεία των Καιρών  που είναι κοντά στα Γεγονότα ….
H «ΤΠΚ Δανιόλος του ΠΝ» Σαν Φάντασμα στη ομίχλη…Περνά τα Στενά του Βοσπόρου!! (φώτο)
Greek fast attack craft HS Daniolos passing through Istanbul in early morning fog. Photo: by Alper Böler.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου