Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Τα παγκόσμια δίκτυα εναλλακτικής ενημέρωσης απαιτούν να σταματήσει τώρα το LCΗ (CERN) γιατί προκαλεί μεγασεισμούς.

 Τα παγκόσμια δίκτυα εναλλακτικής ενημέρωσης απαιτούν να σταματήσει τώρα το LCΗ (CERN) γιατί προκαλεί μεγασεισμούς.



Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LCH) έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο και καθόλου ατύχημα όπως διαδίδουν μερικοί.


Ο LHC, που διευθύνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (CERN) στη Γενεύη, στα  γαλλο-ελβετικά σύνορα, είναι η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή μηχανή στον κόσμο και χρησιμοποιείται για να συγκρουστούν σωματίδια με ταχύτητα κοντά στην ταχύτητα του φωτός, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν περισσότερα για την φυσική, ενώ έχουν διαρρεύσει πληροφορίες ότι ο πραγματικός σκοπός είναι η έρευνα σχετικά με τα παράλληλα σύμπαντα.

Η επίσημη ανακοίνωση από το CERN για την διακοπή του LCH μιλάει για μια νυφίτσα που μάσησε ένα καλώδιο τροφοδοσίας 66-kilovolt του LCH, το οποίο αναγκάστηκε να κλείσει.

Εδώ ξεκαρδιζόμαστε....

11 επίπεδα ασφαλείας...

130 φορές πιο καθαρό από ένα χειρουργείο...

1 δις ευρώ κόστισαν τα συστήματα ασφαλείας και εντοπισμού ακόμα και κόκων σκόνης...

Και πέρασε ΝΥΦΙΤΣΑ;;;

Στα συνωμοσιολογικά δίκτυα μιλάνε για ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο και έχει να κάνει με μια πολύ σημαντική παρατήρηση. Όλοι οι μεγασεισμοί (πάνω από 7,5) που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή του Ειρηνικού, έγιναν τις μέρες που το LCH βρισκόταν στις μέγιστες τιμές του... Τυχαίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου