Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Κρατούμενα και τα παιδιά, της Ελλάδος παιδιά!...

ΠΗΓΗ

29 Ιουνίου 2016


Ραδιογραφήματα 29/6/2016 : Συζητάμε με την Βασούλα την τρέχουσα πολιτική και ειδησιογραφική επικαιρότητα




Η συζήτηση που έγινε τα ξημερώματα της 29/6/16 στον απόηχο της βομβιστικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη.

Φυσικά αυτή η συζήτηση περιείχε ΠΟΛΥ συνωμοσία...


Δείτε / ακούστε τι λέμε για την φωτιά στην Πάρνηθα (Δερβενοχώρια)... τις "περιεργές" εκρήξεις από τα χιλιάδες πυρομαχικά που είναι κρυμμένα στο βουνό...

Μιλάμε με νούμερα για το καμπούμ στον Μαρινόπουλο

Κάνουμε μια σύντομη συζήτηση για το επίπεδο των χρηστών, το πως δέχονται την πληροφορία, την αντιπαράθεση με στοιχεία, αλλά και αυτούς που αρέσκονται στις ύβρεις..

Φυσικά δεν θα μπορούσε λείπει το BREXIT. Μιλάμε όμως για τα σχέδια τρόμου που έχουν στήσει, την στημένη και το καπηλευμένο αίτημα για νέο δημοψήφισμα.
Μιλάμε για τα πραγματικά αίτια της βομβιστικής επίθεσης, την "πρόβλεψη" μου για τις βομβιστικές επιθέσεις και την επαλήθευση τους μέσα σε 17 ώρες.

Το θέμα του μήνα το CERN και το Τούνελ ρίχνουμε κάποια στοιχεία στο τραπέζι, ώστε αυτοί που ενδιαφέρονται να το ψάξουν περισσότερο. Ρίχνουμε στο τραπέζι στοιχεία για το Σατανισμό στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε επόμενη συζήτηση το θέμα θα το τραβήξουμε από τα μαλλιά γιατί έχει πολύ ψωμί.

Κάπου στο τέλος παραλίγο να τραβήξουμε και λίγο τα μαλλιά μας με μια μικρή ας πούμε διαφωνία. Όμως σαν καλός τζεντλεμάν υποχώρησα.



Λαλούν δυο, λαλούν τρις, λαλούν πολλάκις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου